Където има дечица именно там се ражда и потребността от колоритни и забавни подаръци, като ги зарадват и изненадат без значение става ли дума за рожден ден, деня на детето, имен ден, Коледа или пък съвсем друго. Имайки предвид изобилния вариант от артикули, които се предлагат в детските интернет магазини вземането на решение отнема ценно време и изисква определено изследване.

children toys

Възрастта на децата е водещ елемент в подбора на най-подходящ дар и е от значение да се знае какви са обичайните им занимания и какви неща предизвикват интересът им в различните стъпала на техния растеж.

Дарове за големи малчугани – седем-четиринадесет години

 

Школото – това е територията, където се изграждат личните и цялостните интереси на децата.

Децата са навън от дома си и общуват в по-широк обществен кръг, където непряко и пряко си влияят. В училищната среда малчуганите добиват известна самостоятелност и образуват своите лични интереси и предпочитания. В конкретния вариант ще можете да направите избор за хубав подарък за детенцето по 2 критерия: Точно какви дейности допадат на малчуганът? Какво се харесва от болшинството деца? При втория случай става въпрос за артикули от реклами.

Точно преди училище
Заниманията в предучилищния етап готвят детенцето за прехода от забавленията към задълженията. В този момент дечицата се сдобиват с качества и опитност, които се прилагат в по-трудни игри – такива с конкретни и умни отговори, играчки с дистанционно управление, игри за компютър, трудни пъзели и мозайки.

Сувенири за малки деца
В годините между 3 и 5 дечицата въпреки, че пресъздават абсолютно всички дейности на татко и мама, те изграждат и свои сценарии. Това са така казаните ролеви игри, като те са създатели и участници на разнообразни ситуации от заобикалящия ги свят. Най-желаните дарове за малчугани в годините между 3 и 5 са мозайки и конструктори, книжка за рисуване и оцветяване, пластилин и други от подобен тип. Подобни сувенири дават на децата да развиват своите собствени умения за творчество докато се забавляват.

Подаръци до възраст на 3 години
Между 12 мес и три години малчуганите активно разузнават заобикалящата ги среда като разглобяват, пренасят, бутат и дърпат абсолютно всичко, което им попадне в ръцете. Най-желани за играене са дървените играчки примерно кубчетата, конструктори с огромни компоненти, играчки за нанизване (низанки), влакчета и артикули за бутане и дърпане, пъзели за много малки малчугани и много други. Необходимо е да избирате играчки, които ще провокират и развият въображението на малчуганите.

Сувенири за бебета
При бебенцата е важно подаръците да подобряват координирането между очи и ръце, слух, умение за разпознаване и други. Най-подходящи за дадената цел и най-привлекателни са играчки с музика, дрънкалки и плюшени играчки, които имитират животинки. Бебчетата пробват несъмнено всичко на вкус и е важно подаръците да не са изградени от малки компоненти, като биха могли да погълнат.

Намерете още информация: помпа за кърма