household goodsКоридора обикновено е салона, посрещайки ни, като се приберем от работа или командировка. А то посреща и нашите гости – приятели и роднини. Като вид стая, то естествено притежава своите собствени определени изисквания. Антрето не е точно като всекидневната или кухнята и респективно подреждането му насочва друг метод. Подреждането на антрето изисква главно маниер, изчистеност и практичност. А това са нашите полезни съвета за перфектното и любезно помещение за посрещане:

1. Цветовете
Като става дума за цветове нашия дом, винаги можем да развихрим въображението си. Не е възможно да отбележим точно това, ако говорим за антрето у дома. В избора на нюанси можете спокойно да се спрете на топли, светли и телесни багри – бежов, портокалов или жълт. даваме ви препоръка, може би дори да предпочитате по-изчистено от към нюанси коридор, реално да не се спирате на бяло. Като се изключи че помещението ще изглежда като в болница, ще е много трудно за поддържане и е много вероятно е да се наложи всяка календарна година да го боядисвате отново.

2. Светлината
Осветлението в много антрета е доста малко. Всичко това не внася хубаво усещане, въпреки, че да е хубаво от гледна точка на икономията. Възможно е да изберете LED осветление със спот лампи или лунички. Те ще разпределят светлината из абсолютно цялото входно помещение. Ще видите как точно се сменя духа, след като се приберете вкъщи или пък тръгвате сутрин за работа.

3. Декорация
При декориране на антрето може да купим по-висока саксия с красиви изкуствени цветя, картина или декоративни лепенки за стена. Вазата, която ще купите може да е глинена и висока. Нюансът ще подхожда на мебелите и стените във входното помещение. Относно поставянето на илюстрация можем да ви посъветваме да изберете флорална композиция.

4. Вещите
Във входното помещение са ви нужни само закачалки, шкаф за обувки и кътче, на което да поставите дребни вещи, като чадър, ключове, телефон и много малко козметични продукти. Обезателно намерете огледало, в него да се виждате в цял размер. В търговската мрежа има наистина голямо разнообразие от дизайн и форма, при вариант, че не желаете класическата правоъгълна форма.

Ето, че подреждането на антрето не е толкова трудна задача, въпреки всяка една особеност на помещението, което ежедневно ни посреща и изпраща. Следвайки съветите ни ще дадете изцяло нов живот и ще раздвижите духа на антрето на къщата.